BuSO - Schoolreizen en uitstappen

Comenius: Bremen (2012-2013)

Zondag:

We zijn om 10u vertrokken, een super toffe heenreis gehad en in de vroege namiddag in het hotel aangekomen.

De kamers waren leuk en goed ingericht. ’s Avonds hebben we Leen en Roma leren kennen, de leerlingen van een andere Belgische school. Samen met hen zijn we bij de Italiaan gaan eten. Het werd een zeer gezellige avond!

 

Maandag:

Het ontbijt was heel lekker, hierna zijn we naar de school in Delmenhorst gegaan. Op school hadden we een toffe kennismaking met de andere landen. Samen hebben we leuke opdrachten gedaan zoals kegelen, hamertje tik, … Verder hadden we wel veel vrije tijd, maar we hebben ons zeker niet verveeld, want de school had een pooltafel en een kickertafel!

Na het eten ’s avonds zijn we in het hotel gaan kegelen, dit was super leuk! 

Dinsdag:

’s Morgens deden we een sneeuwwandeling , die was SUPER, we hebben zelfs gezongen! 

In de school werden we in verschillende groepen verdeeld, we hebben gevilt, geverfd met zout en een linosnede gemaakt. De klassen waren heel cool.

In de namiddag hebben we een rondleiding in Delmenhorst gehad, de gids was heel grappig en vriendelijk.

De fuif ’s avonds was veel te kort en een beetje saai!

Woensdag:

Voormiddag stelden alle landen hun kunstenaar voor, dit was super tof en interessant.

Het museum in de namiddag was wel super saai! Het was een museum over wol en industrie, maar samen met de groep hebben we er het beste van gemaakt!

’s Avonds hebben we de muzikale avond gehad, waar wij samen met de Spanjaarden voor de grote ambiance hebben gezorgd! We hebben er samen gezongen en gedanst. Later in de bus hebben we ook nog super hard gezongen en gelachen!

Donderdag:

In de voormiddag hebben we afscheid genomen van de andere landen, waar we samen nog eens hard hebben gezongen, heel leuk!

In de namiddag hebben we een uitstap gedaan naar Bremen, hier hebben we de Bremer stads muzikanten gezien en nog veel mooie gebouwen! We hebben gegeten in de Mc Donalds en even vrij gehad om te winkelen.

We hebben ons geamuseerd!

 

Bremen was tof !!

Login